Хангжу Тянюан Pet продукти Co., Ltd

Едно гише източник за над 10,000 SKU от 1996!

Начало > Новини > Съдържание
Колоритен дизайн на чанта за носене
- Oct 30, 2017 -

Чанта за носене английски наречен пазарска чанта, през последните десетилетия, с търговско развитие, бързо пометен по света, превозващи известни марка чанта за носене, самата е модерен изпълнение. Чанта дизайн е също така важна част от оформянето на корпоративния имидж. Чанта за носене обикновено пазаруват от производителите на мол или на продукта, представен на клиента, въпреки че е удобно за потребителите да купуват стоките да донесе у дома, но производителите, дилъри най-искате да популяризирате бизнеса чрез торба, за да насърчи стоки, and Се разглежда като ефективна форма на реклама и продукт промоция. Освен това чанти са широко използвани в големи изложби, мащабни конференции или нетърговски дейности и се произвеждат специално за специални възпоменателни значение.

Проектиране на чанта за носене за разпространение на имиджа на бизнес, или вкус, култура. Дизайнът на чанта за носене първо трябва да се изразяват на характеристиките на стоките съдържат, тъй като различни типове, неговия размер, цвят, форма и други промени са различни; втора Забележка чанта рекламен ефект, шарка, текст, запазена марка на място в графичния дизайн привличащи погледа визуални ефекти. В чантата дизайн да вземат изцяло предвид използването на чанта-тип сгъване форма, чанта промени, промени в джоба, дръжка промени, чанти и модели, чанта за носене и модели, преносими и модел комбинация дизайн и обърнете внимание на дължината на ръката, подреждането трябва да бъде лесен за използване.

Основната форма на превозвача чантата е разделен на три вида, а именно орган образни плоско дъно, орган сгънати отдолу, няма дебелина плоска чанта. Ръчно изработена за производството на материали в манипулатор на въже, хартия въже дръжка, пластмасова дръжка, плоски дупка дръжка, четири. Днешните дизайнери дизайн чанта с много материал да избирате. Модерна технология за печат може да бъде толкова лесно да се отрази на дизайна на добра идея. Потребителите естетическа концепция повече мода с хода на събитията, по-голямата част от свободното време на пазара за дизайнери да покажат таланта си да предостави много възможности, така че стила на иновациите, чар и елегантен дизайн на превозвача чантата след друг, най-малко до известна степен, разкрасяване на стоките, на живот на хората е донесъл колоритен момент.