Хангжу Тянюан Pet продукти Co., Ltd

Едно гише източник за над 10,000 SKU от 1996!

Котка падам топка играчка с лазер храна третирани

Котка падам топка играчка с лазер храна третирани

Интерактивна котка играчки АВТОМОБИЛНО ДВИЖЕНИЕ - авто ход интерактивна котка топка играчка, автоматично може да промяна на посоката на движещите се когато срещне препятствие. ИНТЕРАКТИВНА ИГРАЧКА - Nontoxic и еко приятелски ABS, позволява на котката да видите, лов и swat топката. Анимиране на вашия домашен любимец за предотвратяване скука и намаляване на щетите мебели...

Изпрати запитване
Информация за продукта

Интерактивна котка играчки

АВТОМАТИЧНО ПРЕМЕСТВАНЕ - авто ход интерактивна котка топка играчка, автоматично може да промяна на посоката на движещите се когато срещне препятствие.

ИНТЕРАКТИВНА ИГРАЧКА - Nontoxic и еко приятелски ABS, позволява на котката да видите, лов и swat топката. Анимиране на вашия домашен любимец за предотвратяване скука и намаляване на щетите мебели.

ЛЕСНО ПОЛЗВАНЕ - премахване електроизолационни ленти и включване на ключа за да започне играта. Само се движат на плочки или дървени подове (не се препоръчва за употреба в килима). Творчески върти играчки за допълнително забавление!

Тянюан, основана през 1996 г., е един от водещите производители и доставчици на котка падам топка играчка с лазер храна, третирани в Китай. С богат опит и експертиза нашите фабрика предлага клиенти висококачествени домашни продукти произведени в Китай и отлично обслужване.

Hot Tags: котка падам топка играчка с лазер храна третирани, Китай, производители, доставчици, фабрика, произведени в Китай
Свързани продукти
Запитване